〜MENU〜
Granita ~Our house Speciality ~
- MIYAZAKI MANGO NAGANO APRICOT
¥1,540
糖度15度以上"時の雫"マンゴーに
匠が育てた最高の杏を合わせ
それぞれのおいしさが引き立ち
甘味と酸味の調和が楽しめる一品
A delicacy where masterfully grown premium apricots are paired with mangoes of 15 degrees Brix or higher, enhancing the unique flavors of each and offering a harmonious balance of sweetness and tartness.
- HOKKAIDO MELON COCONUT
¥1,540
香り高い完熟赤肉メロンに
ココナッツが寄り添う
意外なようでいて相性抜群
新たな世界を見せてくれる一品
A fragrant and fully ripe red-fleshed melon paired with coconut, creating an unexpectedly perfect combination that opens up a new world of flavors.
- ECUADORIAN BANANA PASSION FRUITS LIME
¥1,540
エクアドル産完熟バナナにパッションフルーツと
ライムを合わせ爽やかに仕上げた
バナナの魅力にハマる夏にぴったりの一品
A refreshing combination of fully ripe Ecuadorian bananas with passion fruit and lime, creating the perfect summer treat that highlights the allure of bananas.
- TOKUSHIMA PEACH YAMANASHI RASPBERRY
※乳製品、アルコール使用 ※Contains dairy and alcohol
¥1,540
太陽と土と水にこだわり育てられた
強さと野生味を感じる桃に
完熟木苺が合わさり
味も見た目も美しい一品
A robust and wildly flavored peach, meticulously grown with an emphasis on sun, soil and water, combined with ripe raspberries to create a visually and flavorfully stunning delicacy.
Non-Alcoholic Drink
- RASPBERRY TEA SODA
¥1,100
山梨県産の完熟木苺と
厳選したダージリンティーを合わせ
さっぱりと仕上げた一品
完熟木苺の美味しさに感動
A refreshing delicacy that combines fully ripened raspberries from Yamanashi Prefecture with carefully selected Darjeeling tea to create a light and delightful treat that showcases the deliciousness of ripe raspberries.
- YUZU and HASSAKU Citrus SODA
¥1,100
佐賀県産ゆずと和歌山県産の八朔を使った
日本の柑橘の美味しさを感じていただける一品
酸味と苦味のバランスが絶妙
A delicacy made with yuzu from Saga Prefecture and Hassaku oranges from Wakayama Prefecture, offering the exquisite taste of Japanese citrus fruits with a perfect balance of tartness and bitterness.
- PLUM “UME” and THYME SODA
¥1,100
徳島県の農家さんが生産から製造まで
一貫して作った青梅シロップに
タイムとライムでスッキリ爽やか
様々な香りをお楽しみいただける一品
A refreshing and invigorating delicacy made with green plum syrup, meticulously produced by farmers in Tokushima Prefecture from cultivation to production, with thyme and lime for a delightful array of flavors.
- “MAANA MIKAN” orange juice
¥880
愛媛県八幡浜のブランド柑橘”真穴みかん”
その中から厳選された実だけを絞った
贅沢な100%みかんジュース
果実と果皮の美味しさが詰まった一品
A luxurious 100% mandarin juice made from "Maana Mikan", a premium citrus fruit from Yawatahama, Ehime Prefecture, using only the most carefully selected fruits. This delicacy is packed with the deliciousness of both the fruit and the peel.
〜Other〜
- DARJEELING TEA First Flush(ICED)
¥880
ダージリン専門店”リーフルダージリンハウス”
今年の初夏に採れたばかりのファーストフラッシュを水出しで抽出
今まで出会ったことのないアイスティー
An iced tea like no other, made from the first flush of this year's early summer harvest, cold-brewed by the Darjeeling specialty shop Leeful Darjeeling House.
- MOTHER TREE COFFEE(ICED)
¥770
MOTHER TREE COFFEEはコーヒー発祥の地と呼ばれるエチオピアのカファ地方にある
コーヒーの原木とされる木(=MOTHER TREE)と
その周辺地域から収穫した豆のみを使用した
コーヒーのルーツとも呼べる豆のブランド
香りと甘みを楽しめるアイスコーヒー
MOTHER TREE COFFEE is a coffee brand that uses only beans harvested in the Kaffa region of Ethiopia, known as the birthplace of coffee. The beans come from the original coffee tree (MOTHER TREE) and the surrounding area. This brand represents the roots of coffee and offers an iced coffee that allows you to enjoy its aroma and sweetness.
Alcoholic Drink
- DRAFT BEER
¥1,100
サントリーの人気ビールプレミアムモルツ
Suntory's popular beer, The Premium Malt's.
- CAMPARI MIKAN SODA
¥1,210
カンパリは様々なハーブやスパイスを
使ったちょっとビターな
イタリア生まれの赤いリキュール
愛媛県産真穴みかんジュースと合わせ
レモンとソーダで仕上げた
海辺にピッタリのカクテル
Campari is a slightly bitter red liqueur from Italy made with a variety of herbs and spices. Combined with Maana Mikan juice from Ehime Prefecture and finished with lemon and soda, this cocktail is perfect for enjoying by the sea.
- MOJITO
¥1,210
キューバ産ホワイトラムにたっぷりのミント
ライムを絞って仕上げたカクテル
テラスで飲んだら最高の気分
A cocktail made with Cuban white rum, lots of mint and freshly squeezed lime. It's the perfect drink to enjoy on the terrace for an amazing experience.
- GIN and TONIC
¥1,210
café by n オリジナルレシピでスッキリ飲みやすく
イギリスで作られているドライジン"タンカレー"をベースにライムとトニックウォーターを
合わせた定番カクテル
A refreshing and easy-drinking classic cocktail from café by n's original recipe, made with British dry gin "Tanqueray" as the base, combined with lime and tonic water.
- JAPANESE WHISKY “HAKUSHU” Highball
¥1,980
南アルプスの麓にある白州蒸溜所から生まれた
シングルモルトウイスキー
軽快で穏やかな味わい
A single malt whisky from the Hakushu Distillery, located at the foot of the Southern Alps, with a light and smooth taste.
- FRENCH CHAMPAGNE MINI BOTTLE
¥3,960
3年熟成のニコラ・フィアット定番品
幅広い食事と合わせられる
オールマイティーなシャンパーニュ
桃のグラニータとの相性抜群
The classic Nicolas Feuillatte, aged for 3 years, is a versatile champagne that pairs well with a wide variety of dishes. It is particularly good with peach granita.
Food
BLUE CHEESE AND HONEY NAAN SANDWICH
〜ブルーチーズと蜂蜜を練り込んだナン生地サンド〜
- French foie gras terrine
¥2,970
naoto.Kのシェフ 岸本が仕込んだ
フランス産フォアグラのテリーヌをサンド
ブルーチーズと蜂蜜、黒胡椒のアクセント
贅沢な味わい
A luxurious delicacy prepared by Chef Kishimoto of naoto.K: a French foie gras terrine sandwich accented with blue cheese, honey and black pepper.
- Raw ham and arugula
¥2,200
スペイン産の生ハムとルッコラを挟み
ピザのような感覚でお召し上がりいただける一品
ビールやカクテル、シャンパーニュとの相性抜群
A delicious dish of Spanish ham and rocket, served in a pizza-like style. Perfect with beer, cocktails and champagne.