冬の新メニューのご案内
11/27(水)〜1/16(木)の期間は冬のメニューをご用意しております。
※クリスマスシーズン別メニュー
冬メニュー
⚪インカの目覚めスフレ キャビア
⚪厚岸牡蠣 ジュレとクレソン
⚪毛蟹のピティビエ
⚪群馬の名人の蕪のムース 雲丹
⚪洋梨スープとフォアグラポアレ
⚪美笑牛ブレゼ 白菜
⚪アンコウロースト
⚪和牛フィレ パイ包み焼き
⚪柿を使ったデザート
⚪安曇野グラニースミス、ラズベリーホワイトチョコレート
是非、naoto.Kの冬のお料理で、
瞬間、旬感を味わいに来てくださいませ。
岸本直人
※仕入れによりメニューが変わる場合がございますので予めご了承下さい。
Our Winter Menu is available from Wednesday 27th November to Thursday 16th January.
Special Christmas menu offered separately.
Winter Menu:
Inca Awakening Soufflé with Caviar
Akkeshi oysters with jelly and watercress
Hair crab pithivier
Turnip mousse made by a Gunma master, with Uni
Pear soup with seared foie gras
“Hohoemi” beef stew with Chinese cabbage
Roasted monkfish
Wagyu filet en croûte
Persimmon Dessert
Azumino Granny Smith, Raspberry and White Chocolate
Please come and experience the seasonal flavours and sensations of winter at Naoto.K.
Naoto Kishimoto
Menu items may vary depending on availability of ingredients. Thank you for your understanding.
naoto.K
*コース開始時間は18:30一斉スタート(ドアオープンは18:15となります)