春の新メニューのご案内

皆様、日頃からご愛顧いただきましてありがとうございます。
春の青々しさを表現したお料理を取り入れてご提供いたします。

期間:2025/3/21〜5/22
※仕入れにより変更する場合がございますので予めご了承下さい。

「桜マス」
北海道より釣り物、鮮度抜群です。
炭火で皮をサクッと焼いて、グリーンオリーブの香りを合わせました。

「蛍イカ」
スープ仕立て。
香ばしいパイで蓋をし、 柔らかな和牛頬肉とそら豆を合わせた熱々の一皿。

「ホワイトアスパラ」
極太を選んで食べ応えのある一皿。
フランス料理の満足感を意識した構成にしました。

「仔羊」
フランスピレネー産の柔らかくクセのない腿肉を、ニンニク、発酵オニオン、スパイスと共にじっくり焼き上げました。

デザートは
フランス菓子「フォレノワール」を
ベースにしたチェリーのケーキをご用意いたします。

全10皿 naoto.k 新メニューご堪能くださいませ。

naoto.K 岸本直人

※コース開始時間は18:30一斉スタート(ドアオープンは18:15となります)
OMAKASEより皆様のご来店お待ち申し上げます。
ご予約サイト OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952

 

Thank you for your continued support.
We are delighted to present a new seasonal menu that captures the vibrant essence of spring.

**Period**: 21 March 2025 – 22 May 2025 *Please note that the menu is subject to change depending on the availability of ingredients* **”Cherry Salmon”** Line-caught from Hokkaido, exceptionally fresh.
Crispy skin grilled over charcoal, paired with the aroma of green olives.

**Firefly Squid”** Served as a hot soup dish.
Topped with a savoury puff pastry crust, combined with tender Wagyu beef cheek and broad beans – a hearty, warming dish.

**White Asparagus Thick, hearty spears selected for a satisfying dish.
Composed to evoke the richness and fullness of classic French cuisine.

**Lamb*** Tender, mild-flavoured leg of lamb from the French Pyrenees, carefully roasted with garlic, fermented onions and spices.

**Dessert** A cherry cake inspired by the classic French “Forêt Noire” (Black Forest cake).

Please enjoy **10 courses** in Naoto.K’s latest menu.

Naoto Kishimoto *Courses start promptly at 18:30 (doors open at 18:15)* We look forward to welcoming you via**OMAKASE**.

Reservation page: OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952