秋メニューのご案内

11月26日までの期間は
秋のメニューをご用意しております。

松茸と白トリュフ、この2つの食材を贅沢に組み合わせた
香り高いコンソメスープ。

マナガツオを炭火でしっとり香ばしく焼き上げ
上品なブイヤベースの仕立てにしてご用意しております。

デザートは旬の果物を使用した滑らかなガトーを
目の前でお切りします。

是非、naoto.Kの秋のお料理で、
瞬間、旬感を味わいに来てくださいませ。

岸本直人

※食材の仕入れ状況により内容が変わる場合がございます。

 

Our autumn menu is available until 26 November.

A fragrant consommé soup with a luxurious combination of matsutake mushrooms and white truffles.

Grilled butterfish, cooked over charcoal for a tender and aromatic finish, prepared in an elegant bouillabaisse style.

For dessert, we present a delicate cake made with seasonal fruit, freshly sliced in front of you.

Please come and experience the seasonal flavours and sensations of autumn at Naoto.K.

Naoto Kishimoto

Please note that the menu is subject to change depending on the availability of ingredients.

 

naoto.K
*コース開始時間は18:30一斉スタート(ドアオープンは18:15となります)