【冬の新メニュー&年末年始のご案内】


平素よりご愛顧賜り、誠にありがとうございます。
この度、冬の新メニューのご案内を申し上げます。
提供期間は 12月3日(水)〜 2月6日(金) でございます。
■ 冬のコース内容(全10品)
冬の味覚を凝縮した、趣向の異なる一皿一皿をご用意いたしました。
- 牡蠣と滑らかなジャガイモのヴルーテを合わせた温かい一皿
- 香ばしく焼き上げた白子のパイ包み
- 京都中勢以さんの和牛藁燻しタルタル
- 寒ブリ、黒トリュフを合わせた一皿
- フランス・ブルターニュ産 仔牛のTボーン(メイン)
- 特別な苺を使ったデザート ほか
季節の食材を贅沢に取り入れた、全10品のコースを予定しております。
味わい深い素材が揃うこの季節は、フランス料理の醍醐味を存分にお楽しみいただける時期でございます。
複雑で奥行きのあるフランスワインとともに、ぜひ naoto.K のカウンターで心地よいひとときをお過ごしください。
皆様のお越しを、心よりお待ち申し上げます。
naoto.K 岸本直人
■ 年末年始の営業について
- 年末最終営業日:12月30日(火)
- 年始営業開始日:1月7日(水)
※写真はイメージです。
※天候により仕入れに変動がございます。ご了承くださいませ。
ご予約はホームページのリンク「OMAKASE」、又は「TableCheck」より承っております。
「ご予約サイト」
OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952
TABLECHECK → https://www.tablecheck.com/ja/shops/naoto-k/reserve
<営業時間>
18:15 ドアオープン
18:30 一斉スタート

Thank you for your continued patronage.
We are pleased to announce our new winter menu.
It will be available from Wednesday, December 3rd to Friday, February 6th.
■ Winter Course Contents (10 Courses)
Each dish is uniquely crafted, encapsulating the flavors of winter.
- A warm dish combining oysters and smooth potato velouté
- Savory baked soft roe wrapped in pie
- Nakasei Straw-Smoked Wagyu Beef Tartar Sauce
- A dish combining winter yellowtail and black truffles
- Veal T-bone from Brittany, France (Main Course)
- A dessert featuring special strawberries, and more
We are planning a 10-course menu incorporating luxurious seasonal ingredients.
This season, with its abundance of flavorful ingredients,is the perfect time to fully enjoy the essence of French cuisine.
Enjoy a relaxing time at the naoto.K counter with a complex and rich French wine.
We look forward to seeing you.
naoto.K Naoto Kishimoto
■ Year-End and New Year’s Holiday Business Hours
- Last business day of the year: Tuesday, December 30th
- First business day of the new year: Wednesday, January 7th
*The photo is for illustrative purposes only.
*Please note that supplies may vary depending on the weather.
[Reservations]
OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952
TABLECHECK → https://www.tablecheck.com/ja/shops/naoto-k/reserve
Opening Hours
18:15 Doors Open
18:30 Dinner Start