夏の新メニューのご案内です

7月25日〜9月17日の期間

涼しげな前菜をご用意しております
丸々太った「カツオ」を直前に藁焼きにし酸味の効いた野菜、梅と合わせた一皿 

海水で育った1k級「ウナギ」をムニエルにし皮をさっくりさせました 

メインは「Tボン」ステーキ フィレとサーロイン、2つの部位を骨付きで4時間かけてローストします 
塊で焼いた美味しさを味わっていただきます 

究極「バナナ」のムース 
リピーターから1番人気の自慢のケーキを目の前でお切りします

是非、naoto.Kの新メニュー 瞬間 旬感を味わいに来てくださいませ

岸本直人

※仕入れにより素材か変わる場合があります

 

From July 25 to September 17

We have a refreshing starter

A dish of plump, round “bonito” grilled over straw just before the meal, paired with sour vegetables and plums.

A 1kg class “eel” raised in seawater is meuniere with crispy skin.

The main course is a “T-bon” steak, two pieces of tenderloin and sirloin, roasted on the bone for 4 hours.

Enjoy the deliciousness of a whole roasted block.

The ultimate “banana” mousse

The most popular cake among repeat customers will be cut right in front of you.

Please come and enjoy naoto.K’s new menu, “Shunkan” and the feeling of the season.

Naoto Kishimoto

*Ingredients may change based on availability.

 

naoto.K
*コース開始時間は18:30一斉スタート(ドアオープンは18:15となります)
*メニュー内容の一部が変更になる事もございます、ご了承ください