冬の新メニューのご案内

日頃からご愛顧いただきましてありがとうございます。 
naoto.k 新メニュー 「冬の名残 春の走り」のご案内でございます。

期間:2025/1/18〜3/20 (予定)

お出迎えの一皿目は、
北海道のウニをパイでサクッと香ばしく、シャンパーニュと共に。 

滋味深い味わいの下野長ネギを、炭火で焼き、フランス リドヴォーのムニエルと共に。

北海道野付ホタテ貝を炭火で優しく火入れしてキンカンと組み合わせしました。

メインにはフランス.イタリアの仔牛を骨付きでローストし木の子、りんごとココット焼きに…

驚きのケーキは春のイチゴをたっぷりと…ピスタチオと重ね合わせた味わい…

全 10皿の構成でカウンターならではの、出来たての料理をご用意してお待ちしております。

岸本直人

※仕入れによりメニューが変わる場合がございますので予めご了承下さい。
※コース開始時間は18:30一斉スタート(ドアオープンは18:15となります)

OMAKASEより皆様のご来店お待ち申し上げます。
ご予約サイト OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952

 

Thank you for your continued support.
We are pleased to introduce Naoto.K’s new menu: “Lingering Winter, Budding Spring”.

Period: 18 January 2025 – 20 March 2025 (tentative)

The first dish welcomes you with Hokkaido sea urchin wrapped in a crispy, aromatic puff pastry, perfectly paired with Champagne.

Charcoal-grilled Shimotsuke spring onions, rich in flavour, are served with French Rognon de Veau Meunière.

Gently grilled notsuke scallops from Hokkaido are paired with refreshing kumquat.

For the main course, bone-in veal from France and Italy is roasted and served with mushrooms, apples and cocotte.

For dessert, a stunning cake with an abundance of spring strawberries, topped with pistachios, promises a delicious finish.

The 10-course menu is designed to showcase freshly prepared dishes served directly from the counter.

Naoto Kishimoto

Please note that the menu is subject to change depending on the availability of ingredients.
The course starts promptly at 18:30 (doors open at 18:15).

We look forward to your visit via OMAKASE.
Reservation page: OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952