初夏新メニューのご案内
皆様、日頃からご愛顧いただきましてありがとうございます。
naoto.K 初夏新メニューのご案内です。
暑い夏を意識した「爽やかな酸味」と「フレッシュ、自然」な料理で食べやすさを考えたコースにしてございます。
期間:2025/5/23 〜 7/23
※仕入れにより変更する場合がございますので予めご了承下さい。
「穴子炭火のメキシコトルティーヤ 」
スペシャリテ
「クレームドオマール&メロン」
長野県産「稚鮎フリット」アヴカドディップソース
お野菜のお料理一皿
「初夏の蝦夷鹿カルパッチョ 黒胡椒 赤ワインの香り」
魚料理 釣り物
オコゼ?
平すずき?
太刀魚?
安曇野 「美膳軍鶏」ロースト シンプルな肉汁ソース
シークレット〆麺
「杏宝園 半熟あんずのプチデザート」
魂のケーキ
宮崎県「時の雫マンゴー&アナナス」
「東京 新倉ファームフレッシュハーブティー」
是非出来立てのフランス料理をnaoto.Kならではの楽しい雰囲気でご用意しております。
皆様のお越しを心よりお待ちしております。
naoto.K 岸本直人
※コース開始時間は18:30一斉スタート(ドアオープンは18:15となります)
OMAKASEより皆様のご来店お待ち申し上げます。
ご予約サイト OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952
Dear valued guests,
Thank you, as always, for your continued custom.
We are delighted to present Naoto K.’s early summer menu.
This seasonal course has been thoughtfully designed with the hot summer in mind, featuring refreshing flavours and dishes that highlight freshness and natural tastes.
Period: 23 May – 23 July 2025
Please note that the menu is subject to change depending on ingredient availability.
Menu highlights:
Charcoal-grilled conger eel on a Mexican tortilla
Signature Dish:
‘Lobster Cream & Melon’
Young ayu (sweetfish) fritters from Nagano with avocado dipping sauce
A dish featuring fresh seasonal vegetables
Early Summer Ezo Venison Carpaccio with Black Pepper and Red Wine Aroma
Catch of the day – fish course (scorpionfish, flat seabass or cutlassfish).
Roasted ‘Bizen Shamo’ chicken from Azumino with a simple meat jus
Secret Finishing Noodles
Petite dessert of soft-poached apricot from the Anpoen Orchard
Soulful cake featuring “Toki no Shizuku” mango from Miyazaki and pineapple.
Fresh herb tea from Niikura Farm, Tokyo
We warmly invite you to enjoy freshly prepared French cuisine in the uniquely delightful atmosphere that only Naoto.K can offer.
We look forward to welcoming you soon.
Naoto Kishimoto *Courses start promptly at 18:30 (doors open at 18:15)* We look forward to welcoming you via**OMAKASE**.
Reservation page: OMAKASE → https://omakase.in/r/gz518952